follow Transport is gewenst bij elk project. Het juiste transport zorgt voor een hoge productiviteit en efficiëntie. Hierbij kunt u denken aan het soort transportmiddel, maar ook de grootte van de laadruimte.
Van der Spek loon- en grondwerk verhuurt een breed assortiment aan transportmiddelen. Voor elke klus hebben wij een passend transportmiddel. Deze transportmiddelen worden verhuurt met chauffeur. Dit is een ervaren chauffeur die het werk bij het project in goede banen kan leiden. De expertise in dit veld en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat deze werknemer goed kan meedenken in bepaalde situaties en makkelijk kan inspelen op de gebeurtenissen.

get link Het uitgebreide wagenpark van Van der Spek loon- en grondwerk biedt kansen. Zo hebben wij een groot wagenpark met onder andere: vrachtwagens, trekkers met opladers en diepladers en rupsdumpers. Een transportmiddel geschikt voor elke situatie.

Bent u geïnteresseerd in onze kennis en ervaring? Neem dan gerust eens contact met ons op over de mogelijkheden en beschikbaarheid.

go

see